OM MIG

Hej det är jag som är


Anne Charlotte Andersson!


När jag var liten var jag alltid ute och byggde kojor och lekte i naturen. Jag har haft kreativitet i mig sedan jag var liten och jag har alltid älskat att skita ner mig.


Jag fick möjlighet att köpa en liten gård på landet för 18 år sedan och här har jag funnit glädje i att pyssla både ute och inne med min familj. När jag började att blogga så fick jag även dela min kreativitet och nyfikenhet med andra människor vilket även gjort att jag växt som person.


Jag älskar att skapa och fotografera och mycket härligt har hänt genom åren. Min man är också en stor del i mitt företag och tillsammans har vi gjort detta möjligt.


För mig behöver inte en bild vara tekniskt korrekt men den ska säga någonting. Jag vill gärna skapa bilder med känsla.


"Det här har jag aldrig gjort så det klarar jag säkert"

Mitt liv på landet - Fyra årstider

Fyra årstider är min dagbok på nätet. Den har följt mig och mitt liv sedan 2008 och speglar vårt lantliv i det röda huset på landet. Sedan 2009 har jag också drivit bloggen som företag och mitt heltidsyrke är numera Fotograf & Influencer.


På bloggen delar jag det mesta som jag tycker om.  Gärna lantlivet, inredning, trädgård, mina tankar om livet till dagens outfit. Fyra årstider - mitt liv på landet är numera en av Sveriges största bloggar inom Hus  & Hem och inspirerar flera tusen andra människor varje dag.

Följ mig på instagram

Driver en av Sveriges största bloggar inom Hus & Hem, Fyra Årstider

📸Fotograf ✏️Bok Föreläsare 🏆 Årets nyföretagare 2014

Anne charlotte AnderssonFOTOGRAF & INFLUENCER


Driver en av Sveriges största bloggar inom

Hus & Hem Mitt liv på landet - Fyra årstider


Kontakt : info.fyraarstider@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved